Bloesem | De nieuwste updates #1

Wat is er veel gebeurd in de afgelopen maanden! Sinds wij besloten een nieuw kinderdagverblijf in Ochten te beginnen, heeft er heel wat plaats gevonden. Natuurlijk moesten wij personeel zoeken, zelf scholing volgen en ook een aantal van onze nieuwe medewerkers helpen aan een opleiding. Naast het personeel moest er ook gezorgd worden voor een pand. Dat pand hebben wij uiteindelijk gevonden. En wat is het groot! Genoeg ruimte om onze dromen waar te maken. Wat bijzonder: een christelijk kinderdagverblijf in Ochten erbij. We zijn trots en dankbaar voor hoe het tot nu toe is gegaan.

In het pand

Ondertussen wordt er in het pand hard gewerkt door onze mannen en anderen. Van een leeg pand zijn we al gegaan naar een pand met gezette muren, zodat we aparte ruimtes hebben. Deuren zijn erin gehangen en hier en daar is er al glas gezet. De vloeren worden binnenkort ook gelegd en alle muren krijgen een mooie kleur. We hebben een groot, modern pand. Erg ruimtelijk, wat heerlijk is, want we kunnen dus ook ruime groepen maken.

Bekijk hier vlog #1

Buiten

Ook buiten wordt het één en ander al aangepakt. We willen naast het pand speelgelegenheid maken. Een heuse speeltuin wordt het, want zoveel ruimte is er wel! En aan de voorkant ook nog genoeg parkeerplekken houden, zodat alle ouders zonder problemen kunnen parkeren.

Het grove werk in de tuin is ook begonnen!

Er moet dus nog veel gebeuren voordat het nieuwe kinderdagverblijf in Ochten klaar is, maar we hebben goede hoop dat we vóór 1 december toch echt klaar zijn en de deuren van Bloesem kunnen openen voor alle ouders met hun kinderen.

Liefs,

Mirjam en Elize