Bloesem | De nieuwste updates #2

Nog ruim 2 weken, mensen. Dan hopen we voor het eerst onze deuren te openen voor alle lieve kinderen, die ingeschreven staan. Wat een vreemde gedachte dat we begin september nog met de sleutel van een leeg en kaal pand in handen stonden.

Sinds de laatste update is er ontzettend veel gebeurd. Toen waren de muren net gezet en werd alles geïsoleerd. De deuren hingen. Ondertussen zijn we al zo’n eind verder dat we het amper kunnen geloven. Kijk maar eens mee wat er binnen én buiten is gebeurd!

Achter de schermen

Er zijn heel veel dingen geregeld, die je niet kunt zien. Zo zijn alle contracten gemaakt en verzonden naar de ouders. Alle inschrijvingen zijn dus definitief! De GGD is op bezoek geweest voor een controle, de rapporten bij de gemeente zijn ook definitief. Deze week krijgen we ons LRK-nummer, zodat ouders de toeslag kunnen aanvragen. We wilden alles klaar hebben vóór 1 december en het lijkt erop dat dit gaat lukken!

Wat is er binnen gebeurd?

In de afgelopen maand hebben de mannen ontzettend veel uren gemaakt. Zo lopen we nu binnen in een pand wat je al een heus kinderdagverblijf kunt noemen. Alle muren staan er en zijn netjes afgewerkt. Het hele pand is brandveilig gemaakt. Daarnaast zijn de muren gespoten in een prachtige zachte groene kleur. Hebben jullie al een idee welke kleur het is? Ook de kozijnen en deuren zijn geverfd. De toiletten en de keuken zijn betegeld. Dat klinkt als af toch? We zijn zo enthousiast! Kunnen jullie nog wachten? Wij bijna niet!

Naast al het grove werk, hebben we ook heel veel leuks gedaan voor de inrichting van het kinderdagverblijf. Zo zijn we bij De Rolf Groep geweest voor heel erg leuk speelgoed. Voor binnen én buiten. Onze eigen kinderen hebben het al dolenthousiast uitgeprobeerd en goedgekeurd.

Wat is er buiten gebeurd?

Buiten is het straatwerk klaar. De zandbak is gegraven, dus er kan vanaf december volop gespeeld worden! De Wit uit Dodewaard heeft de omheining geplaatst, zodat de kinderen ook véílig kunnen spelen in de speeltuin. Hoe klinkt dat? De speeltuin van Kinderdagverblijf Bloesem in Ochten. Een droom die uitkomt voor ons!

Kijk al deze gezellig kleuren! We konden bijna niet kiezen!

Nog iets wat geregeld moest worden, was het vervoer voor de BSO-kinderen. Na veel wikken en wegen, uitproberen en alle voor- en nadelen op een rijtje te hebben gezet, hebben we gekozen voor de BSO bus. De kleur is nog even een geheim!

Nog elke avond wordt er hard gewerkt. Als je iemand bent of kent die graag de handen uit de mouwen steekt; van harte welkom!

En de officiële opening van kinderdagverblijf Bloesem in Ochten? Dat is op 3 december. We hopen jullie allemaal te zien, zodat we ons pand kunnen laten zien, de tuin en natuurlijk willen wij en ons team u graag ontmoeten!